Változtass a Vizeden, változtass az Életeden

23
máj

Gyors és tartós eredmények elérése érdekében a következőket ajánljuk:

  • Az első 2 hétben minimum 2 liter/nap mennyiségű 8,5 pH értékű Kangen vizet kell elfogyasztani.
  • A következő két hétben minimum 2.5 liter/nap 9,0 pH értékű Kangen vizet kell elfogyasztani.
  • Ezután 3 liter/nap 9,5 pH értékű Kangen víz elfogyasztásával kell folytatnunk.
  • Az első hónapban nem javasolt a savas italok (szénsavas üdítők, ízesített vizek) fogyasztása, beleértve a szénsavas vagy szénsavmentes ásványvizet is. Ez utóbbit csak gyógyszer szedése esetén igyuk.
  • Kicsivel étkezés előtt ajánlatos egy pohár Kangen vizet meginni, de étkezés után 20-30 percig ne igyunk lúgos Kangen vizet, hogy a gyomorsavak akadálytalanul bontsák le a bevitt ételt.
  • Gyógyszer bevételéhez szintén nem javasolt a Kangen víz, mivel a gyógyszer a gyártó által kalkuláltnál gyorsabban szívódna fel és a más közeg miatt egyes hatások erődödhetnek míg más gyógyszerhatások semlegesítődhetnek.
  • Vitaminok, étrend kiegészítők viszont kifejezetten Kangen vízzel fogyasztandók, mivel jelentősen felgyorsul, és teljesebbé válik azok felszívódása.

Összefoglalás a Kangen Víz fogyasztásáról

Az egészségessé válás folyamata

Amennyiben életmódot váltunk (táplálkozás, Kangen vizet fogyasztunk, olyan táplálék kiegészítőt használunk, mely a szervezet méregtelenítését támogatják), akkor a szervezetben a következő folyamatok zajlanak le (Dr. Stanley Bass Ph.D. kutatásai szerint a folyamat három fázisból áll):

Az első fázis, mikor a szervezet hosszú idő után először találkozik olyan tápanyaggal, ami jó számára, ilyenkor kiszórja, mindazt, ami rosszat tárolt. Olyan mintha új bútort hoznánk, akkor előbb a régi használtat kitesszük.

Ez az első tisztulási folyamat a néhány naptól egészen 2-3 hónapig is eltarthat, attól függően, hogy ki mennyire van elsalakosodva, elsavasodva.

Ilyenkor szinte mindenki átéli régi, tipikus betegségeit, azonban sokkal rövidebb ideig, és ami a legfontosabb, ezeket sosem szabad kezelni. A lehető legrosszabb, ha ilyenkor félbehagyjuk az elindult folyamatot, és tünetileg kezeljük az „új” problémát. A probléma nem új, hanem nagyon régi emlék, a szervezet megszabadul tőle. Ez a folyamat még elő fordulhat egyszer-kétszer, azonban egyre csökkenő intenzitással. Például ha valakinek fájt a térde évekig, akkor most elképzelhető, hogy egy napig fog fájni, de nem olyan erősen, mint régen, és ahogy jött, el is múlik. Van, aki allergiás és emiatt egy napra allergiás lesz egy tárgyra, egy fémre, a papírra (a benne található fehérítő anyagra), stb. Ez nem allergia, ez az egészségesedés.

Ez az első folyamat általában néhány kilogramm testsúlyfogyással is jár, illetve a feleslegesen tárolt víz elengedésével. Ez nem vízhajtás, hanem az antioxidánsok megkötik a toxinokat, szabadgyököket, ennek eredményeként pedig víz keletkezik.

Ilyenkor folytatni kell az elkezdett egészségesedést kiváltó táplálkozást, vagy tisztító táplálkozást, stb., mert a szervezet így tisztul. Ez egy jelzés, hogy elindult valami. Másfelől azt is jelzi, hogy van mit kitisztítani.

A második fázis, mikor a szervezet látja, hogy ez a jó tendencia folytatódik, akkor alapos nagytakarításba kezd. Ez hosszú ideig tart. A keleti kultúrák szerint, egy év egy hónap, azaz amit egy évig begyűjtöttünk, az egy hónap alatt lehet kitakarítani. Ekkor a szervezet már nem csak kidobálja a szemetet, hanem az új anyagokból tudatosan építkezik. A szakasz jellemzője, hogy egyre jobban érezzük magunkat, egyre több az energiánk, egyre fiatalosabbak leszünk. Ez a jó érzés erősen segíti a további tisztítási folyamat fenntartását, azaz lelki segítség a megváltozott étrend, életmód fenntartásához.

Ebben a szakaszban újra el kezd működni az ősi jelzés, amikor a szervezet megmondja, hogy mit kér. Érdekes mód ilyenkor nem az agyunk által igényelt sütemények, húskészítmények, ízfokozókat kívánjuk, hanem éppen a tisztulást segítő táplálékot. Ráadásul, ha ilyenkor valamilyen mesterséges, túlfinomított élelmiszert fogyasztunk, ami addig akár a kedvencünk is volt, akkor az bár jól esik az agynak, de nem tetszik a szervezetnek. Ezt jelzi is.

A harmadik fázisban, a szervezet már csak napi teendőit látja el, ezt viszont hatékonyan, ilyenkor már nem küzd civilizációs betegségekkel, viszont jól ellenáll a napi betegségeknek, baktérium-, és vírustámadásoknak. Jellemző még, hogy szervezetünk fiatalabb lesz, mint volt.

A Kangen víz fogyasztása alkalmas az egészségünk, és a karcsú vonalaink, egészséges testsúlyunk megtartására, szigorú diéta nélkül is.
A nagyon magas ORP értékű (antioxidáns képesség), lúgosságú, és mikroklaszteres szerkezetű víz miatt, ez az orvosi berendezés különös módon ajánlott a krónikus betegségekben szenvedőknek, illetve azoknak, akik nagyon súlyos egészségügyi problémákkal küszködnek. Állapotuk gyorsan és jelentősen javulhat!
A gép megvásárlásával le lehet mondani sokféle egyéb háztartási kemikália használatáról, mint a vízkőoldó, fertőtlenítő és mosogató szerek.

Az összes ionizált lúgos víz közül a leghatékonyabb antioxidáns a Kangen víz.

Kérjük értékelje ezt a videót

(27 szavazat, átlag: 4,07 összes: 5)
Loading...

Milyen egészségügyi problémákra jó a Kangen Víz ?

Címke: , ,

Kategória: Kangen Hírek

16 hozzászólás to “A Kangen Víz fogyasztása”


Szabó Béláné 2009. június 20. szombat

csodálatos ez a víz ! 6 hete iszom és nagyon örülök ,hogy hozzájutottam a vízhez. Mindenkinek csak ajánlani tudom ,hogy igya a vízet.

Halász Gabriella dr. 2009. június 21. vasárnap

Hozzá lehet-e jutni Kangen víz kb. 1-2 havi adagjához kipróbálás céljából készülék vásárlása nélkül? Az elért eredmény alapján lehetne dönteni a vásárlásról ill. ajánlásról mások számára. Az árát is jó lenne tudni, nem találtam a honlapon a gyors áttekintés során. dr. Halász Gabriella

otto 2009. július 8. szerda

Részletes választ email-ben írtam. Természetesen ingyenesen hozzájuthat vízhez, mindössze egy rövid tájékoztatót kell meghallgatnia, melyen a víz fogyasztásának módját, lehetséges hatásait ismertetjük. 2 hét vízfogyasztás után eldöntheti megér-e Önnek közel 750.000 Ft-ot hogy hátralévő életét egészségben, gyógyszerektől mentesen élhesse le.

Guszti 2009. augusztus 7. péntek

Mégegyszer köszönöm!!!
Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is rendbe jön a vérnyomásom. Szinte hihetetlen, de 1 hónap kangen víz fogyasztás után eldobhattam a gyógyszereimet! A közérzetem pedig egyenesen fantasztikus. Már megérte………..

Miklós Eszter 2009. október 21. szerda

Szeretném meg tudni hogy lehet hozzájutni a vízhez szívesen fogyasztanám,ki próbálnám a hatását! köszönöm Üdv:Eszter

otto 2009. október 21. szerda

Természetesen ingyenesen kipróbálható. Javaslom valamelyik előadásunk meghallgatását. Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hogy lakhelyéhez közeli vízhezjutási lehetőséget adhassunk.

Varga Sarolta 2010. január 28. csütörtök

Diósdon lakom. Szeretném ingyen kipróbálni a vizet. Legyenek szívesek megírni, hogy hol kapható Diósdhoz legközelebb. Köszönettel: Varga Sarolta

Fraknóvári Helga 2010. január 31. vasárnap

Szeretnék vízhez jutni beteg fiam számára pár hónapig.Egyelőre nem tudok berendezést vásárolni.Az alternativ gyógyászatban tályékozott orvosnő vagyokA viz tulajdonságait ismerem.Budapesten az Üllűi úton lakunk.Tisztelettel : Fraknóvári Helga

otto 2010. február 2. kedd

Kedves Sarolta! Emailben hamarosan tájékoztatjuk diósdhoz közeli vízvételi lehetőségekről.

otto 2010. február 2. kedd

Tisztelt Hölgyem! Az Önhöz legközelebbi lehetőség a 2. kerület Vitéz u. 9 szám alatt van. Emailben tájékoztatom a lehetőségekről.
Tisztelettel: Katona Ottó

Szekrényes Szabina 2010. június 25. péntek

Tisztelt Hölgyem!
Érdeklődnék, hogy palackozott formában kapható-e valahol a víz.
Sajnos nem tudok 750000Ft-ért gépet vásárolni, de a családnak nagyon nagy szüksége lenne a víz jó hatásaira. Édesanyámot mellrákkal kezelik. Arra is jó lehet?
Köszönettel,
Szabina

otto 2010. június 30. szerda

Tisztelt Hölgyem!
Sajnos a Kangen vizet nem lehet palackozni ugyanis előnyös tulajdonságait mindössze pár órán keresztül tartja meg. Léteznek helyek ahol friss vízhez lehet jutni (néhány hétig), de ehhez ismernem kellene lakóhelyének címét. Természetesen komoly eredmények vannak rákos megbetegedések kezelését illetően is.

Kádár Gézáné 2010. október 11. hétfő

Érdeklődnék hogy Jászberényben hol kapható és mennyibe kerül literje ha lehetséges.Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel:
Andrea

otto 2010. október 27. szerda

Kedves Andrea, A Kangen víz nem kapható kereskedelmi forgalomban. Mint tudja, a Kangen víz kizárólag frissen használható eredményesen. Legközelebbi gép tulajdonos Szentmártonkátán van. Esetleg kóstolás, próba miatt nála beszerezhető a víz. Igazi megoldás egy saját gép vásárlása lenne.

Albert Nónika 2010. november 15. hétfő

Mivel a gépe egyenlőre megvásárolni nem tudom,afelől érdeklődnék, hogy Pécsen honnan tudnék vizet vásárolni!
Tisztelettel várom válaszát! Mónika

Murányi Judit 2010. november 30. kedd

Kedves Ottó!
Hajdúböszörményben lakom, szeretném én is kipróbálni a vizet.Hol tehetném ezt meg?
Üzleti lehetőségként is szeretnék tájékoztatást kérni.
Üdvözlettel: M, JuditIngyenes Kangen Víz Bemutató

Tapasztaljuk, hogy a Kangen Víz egészségre mennyire jótékony hatással van. Kérjük jöjjön el ingyenes bemutatónkra, ahol megtapasztalja a vizek közti megdöbbentő különbséget. Tovább »

Kangen Víz hírlevél feliratkozás

Feliratkozás RSS Feed Readerrel

Kangen Víz Kapcsolat

Amennyiben Önt érdekli a Kangen Víz, várom megtisztelő megkeresését munkaidőben.

Tel: 06 20 924 9339, Katona Ottó

levélben is válaszolok kérdéseire »