Változtass a Vizeden, változtass az Életeden

28
máj

Sejtjeink, vérünk és emésztőnedveink alapjaként a víz, mint hordozó anyag (oldószer) oldott anyag formájában szállítja a tápanyagokat az emésztőrendszerünktől a sejtekig, majd a kiválasztó szerveken keresztül eltávolítja a szervezetből a salakanyagokat. Gyakorlatilag az összes létfunkciónak, szervezetünk működésének alapja a víz.

Testünk több mint 70%-át víz alkotja. Az agy 78%-a, a vér 86%-a, a szív 77%-a, a máj 84%-a, az izmok 70%-a víz. A szervezetünknek 2-3 liter VÍZ a napi szükséglete. Mégpedig TISZTA víz! Minden folyadék, amit megiszunk, és NEM tiszta víz, az nem számít bele a 3 literbe! Az ember évezredeken keresztül szomjának oltására a vizet használta. Az utóbbi évtizedekben azonban a divatnak megfelelően a reklámok hatására a víz helyét különféle színezett, tartósítószerekkel és adalékanyagokkal dúsított cukrozott üdítők vették át.

Ha nem iszunk elegendő tiszta vizet, hogy sejtszinten megtisztuljunk és feltöltődjünk, akkor a sejtek megkötik a rendelkezésükre álló vizet, miközben agyunk kétségbeesett jelzéseket küld, hogy megfelelő mennyiségű vízhez jusson, és hogy minden működni tudjon. Valószínűleg évek óta szomjazunk, vagy talán egész életünkben vízhiányban szenvedtünk, anélkül, hogy ennek valaha is tudatában lettünk volna. Mindezek tudatában gondoskodjunk rendszeres folyadékfelvételről:

  • Ne várjuk meg amíg a szervezet szomjúságot jelez
  • Módszeresen alakítsuk ki ivási szokásainkat
  • Ügyeljünk a szilárd és folyékony táplálékok arányára
  • Napi tevékenységünkben tartsunk hosszabb-rövidebb pihenőket, ezeket használjuk fel egy-egy frissítő pohár víz elfogyasztására
  • Esténként tartsunk számvetést, hogy mennyi folyadékot vettünk magunkhoz

Sikeres beszámolók a www.kangenhirek.hu oldalon tekinthetők meg.

Kérjük értékelje ezt a videót

(2 szavazat, átlag: 4,00 összes: 5)
Loading...
Kategória: Kangen Hírek

Sorry, the comment form is closed at this time.

Ingyenes Kangen Víz Bemutató

Tapasztaljuk, hogy a Kangen Víz egészségre mennyire jótékony hatással van. Kérjük jöjjön el ingyenes bemutatónkra, ahol megtapasztalja a vizek közti megdöbbentő különbséget. Tovább »

Kangen Víz hírlevél feliratkozás

Feliratkozás RSS Feed Readerrel

Kangen Víz Kapcsolat

Amennyiben Önt érdekli a Kangen Víz, várom megtisztelő megkeresését munkaidőben.

Tel: 06 20 924 9339, Katona Ottó

levélben is válaszolok kérdéseire »